Опис

ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИК Математика 5 задржава исту форму и садржај као и штампани уџбеник, али је обогаћен мултимедијалним садржајима који су јасно означени одговарајућим иконицама и повезани са одређеним делом лекције.

Овај уџбеник садржи различите типове интерактивних задатака, помоћу којих се остварују исти исходи као и у штампаном уџбенику. Задаци својом разноврсношћу додатно подстичу заинтересованост ученика и нуде другачији модел усвајања градива. Корисник одмах добија повратну информацију о томе да ли је успешно решио дати задатак.

Поред интерактивних задатака, дигитални уџбеник садржи и решења свих задатака који се налазе у штампаном уџбенику, као и документарне филмове страних продукцијских кућа који су преведени и прилагођени српском језику. Гледајући видео-записе, ученици ће научити шта је Фибоначијев низ, у каквој су вези разломци са древним Египтом и ко је био Еуклид. Сви ови видео-записи у вези су са градивом и пажљиво бирани тако да не одступају од новог програма наставе и учења.

Додатни садржаји поспешују наставни процес и доступни су свим ученицима и наставницима.

Кретање кроз садржаје у дигиталном уџбенику је једноставно, а кориснику су доступне и опције као што су обележавање текста и остављање коментара.

Узорци

Прикази екрана